Vanwege het corona virus gelden er uiteraard een aantal maatregelen in de sportschool. Voor zowel de groepslessen als de fitnesszaal is reserveren momenteel verplicht. Dit kan gelukkig heel makkelijk via de volgende link: RESERVEREN

De kleedkamers zijn momenteel gesloten, dit is een verplichte maatregel voor alle sportscholen. Er is bij binnenkomst een plek ingericht waar u bijvoorbeeld uw sportschoenen kunt aantrekken. De kluisjes zijn wel gewoon te gebruiken.

Heeft u klachten van neusverkoudheid, keelpijn, hoesten, koorts en/of verlies van reuk en/of smaak? Of heeft iemand uit uw huishouden dit soort klachten? Blijf dan thuis. Kom niet naar FitPlaza!

FitPlaza beschikt over een goed ventilatie- en aircosysteem die voldoet aan alle regels van het RIVM en de veiligheidsregio’s. Daarnaast hebben we extra maatregelen getroffen met betrekking tot schoonmaken. Komt u fitnessen? Dan staat er een sprayflacon met schoonmaakmiddel voor u klaar. Houd deze, samen met een doekje, tijdens de hele training bij u. Maak alle onderdelen die u hebt aangeraakt telkens schoon voordat u naar het volgende toestel gaat.

Met deze maatregelen zorgen we samen voor een veilige sportomgeving!