Groepslessen

Sportcentrum FitPlaza Stadskanaal biedt een groot aantal gevarieerde groepslessen aan. Kom gerust eens langs voor een gratis proefles!

De volgende lessen worden aangeboden:

Spinning
Spinning is een effectief fietsprogramma op opzwepende muziek. Deze lessen zijn zeer geschikt om conditie op te bouwen, af te slanken en fit te worden. Ook voor de ervaren fietser bieden de spinninglessen veel uitdaging! De lessen zijn voor iedereen te volgen op eigen niveau, ongeacht leeftijd, ervaring en fitheid.

Bodypump
Bodypump is een intensieve les waarbij alle spiergroepen worden getraind. Op motiverende muziek train je met gewichten je hele lichaam. Spierpijn gegarandeerd!

Zumba
Zumba is een dans- en fitnessprogramma met veel Latijns-Amerikaanse invloeden. Tijdens de lessen worden choreografie├źn gedanst die gebaseerd zijn op dansstijlen als de salsa, merengue, mambo,

Zumba Steps
Zumba Steps is een combinatie tussen steps en Zumba. In deze les staat plezier centraal, maar je conditie zal goed getraind worden!

Pilates
Pilates is een fitnessprogramma gericht op het gehele lichaam. Tijdens de lessen worden verschillende soorten oefeningen aangeboden op muziek. Deze oefeningen vinden vaak plaats op een mat, en worden ondersteund door een juist ademhalingspatroon. De pilates groepsles brengt elke deelnemer zowel inspanning als ontspanning en is gericht op het vergroten van kracht, lenigheid, balans en controle. Kortom, een perfecte manier om actief te werken aan een mooi en sterk lichaam! De pilateslessen zijn geschikt voor volwassenen van elke leeftijd en vereisen geen bepaald ingangsniveau.

Yoga
Hatha yoga is een les van 1,5 uur waarin verschillende oefeningen gecombineerd worden met ademhalingstechnieken. Deze les is wereldwijd een populair middel om te onthaasten en stress te verminderen. Daarnaast zul je merken dat je meer souplesse en kracht in je lichaam krijgt! Lenig hoef je niet te zijn, je oefent binnen de grenzen van je eigen bewegingsruimte.

FunXtion
FunXtion is een trainingszone in onze fitnesszaal waar met losse gewichten in 30 minuten het hele lichaam getraind wordt. Elke maand een nieuwe training, met veel afwisseling. FunXtion is een leuke en uitdagende training, geschikt voor iedereen.