Afdrukken

Fitness

fitnessSportcentrum FitPlaza Stadskanaal beschikt over een grote fitnesszaal met daarin de nieuwste fitnessapparatuur van Technogym. In de fitnesszaal kunt u onder deskundige begeleiding van gediplomeerde fitnesstrainers of fysiotherapeuten werken aan uw fitheid, conditie en spierkracht.

FitPlaza Stadskanaal werkt met het mywellness systeem van Technogym. Dit unieke systeem geeft u de mogelijkheid om nóg meer uit uw training te halen! Check met uw persoonlijke mywellness key in bij de pilaar en ontdek welke training uw instructeur voor u heeft samengesteld. Gebruik uw mywellness key bij de apparatuur in de fitnesszaal en zie in één oogopslag hoe u het apparaat vandaag moet instellen en op welke weerstand, snelheid en frequentie u moet trainen. De fitnesstrainer past om de zoveel tijd dit schema samen met u aan zodat u telkens vooruit blijft gaan en de training ook na lange tijd uitdagend blijft! Thuis kunt u uw resultaten rustig nakijken via de gratis Technogym app of door uw mywellness key bij uw computer of laptop te gebruiken. Ook kunt u uw activiteiten die u in en om het huis uitvoert, zoals bijvoorbeeld uw hardlooptraining maar ook het doen van het huishouden, bijhouden via het mywellness systeem. Zo krijgt u een compleet beeld van uw fitheid en gezondheid!

Kom gerust eens langs in de fitnesszaal om de sfeer te proeven en de unieke faciliteiten van FitPlaza Stadskanaal te bekijken!