Marianne Boskers

Mijn naam is Marianne Boskers, woonachtig in Stadskanaal samen met mijn vriend en zoontje. In 2014 heb ik FitPlaza Stadskanaal opgericht.

Ik ben bij FitPlaza werkzaam als fysiotherapeut en daarnaast begeleid ik sporters in de fitnesszaal.
Na mijn opleiding aan de Internationale Hogeschool voor Fysiotherapie Thim van der Laan in Nieuwegein heb ik ruime ervaring opgedaan in zowel de topsport als in de reguliere fysiotherapie. Door mijn uitgebreide ervaring in de (schaats)topsport weet ik hoe ik sportblessures het beste kan behandelen en kan ik de sporter de begeleiding geven die hij/zij nodig heeft om weer zo snel mogelijk ongehinderd te kunnen sporten.

Ook in de reguliere fysiotherapie heb ik voldoende ervaring opgedaan om de beste behandelmogelijkheden te kunnen bieden voor diverse klachten. Ik vind het altijd weer een uitdaging om iemand met klachten die thuishoren bij mij als fysiotherapeut zo snel en zo goed mogelijk te kunnen helpen zodat hij/zij daarna weer kan werken, sporten en leven zonder gehinderd te worden door desbetreffende klacht!

Naast mijn werk als fysiotherapeute ben ik ook te vinden in de fitnesszaal. Ik vind het erg belangrijk om mensen plezier in bewegen te geven en iedereen te laten zien dat sporten en bewegen belangrijk is, maar ook vooral heel leuk kan zijn!

In mijn vrije tijd vind ik het heel fijn om leuke dingen te doen met mijn gezin. Daarnaast ben ik vaak te vinden bij sportwedstrijden, voornamelijk schaatsen. Verder vind ik het leuk om gezellig uit eten te gaan of een dagje door te brengen in een leuke stad.

Ik ga elke dag met veel plezier naar mijn werk, hopelijk zie ik u ook snel een keer bij FitPlaza en kan ik mijn enthousiasme op u overbrengen.